Kitch'n

Enfinity har jobbet med Kitch'n i en årrekke, og sammen har vi tatt nettbutikken fra å være basert på opplastede excelfiler til en løsning fullstendig integrert med kjedens øvrige kasse- og logistikksystem.

I praksis betyr det at en vare som finnes på kjedens kassesystem også finnes i nettbutikken. I tillegg vil prisinformasjon og kampanjer være tilgjengelig i nettbutikk på samme måte som i de fysiske butikkene.

Nettbutikken er også integrert mot ulike betalingsløsninger og adresseoppslagstjenester. Ordrer som legges i nettbutikken blir umiddelbart tilgjengelig i kjedens kassesystem.

Vi har laget ulike løsninger for at Kitch´n enkelt skal kunne publisere ytterligere produktinformasjon slik som bilder og videoer, samt annonser for kampanjer og merkevarevisning.

Enfinity har også laget appen som Kitch'n benytter i kommuniasjonen mot sin kundeklubb. Les gjerne med om Kitch'n APP eller best av alt - last den ned!

Om Kitch'n

Kitch’n ble etablert i 2002 i Norge, og har i dag 146 butikker over hele landet, og 24 i Sverige. Nettbutikkene i Norge og Sverige gir kundene tilgang til et stadig større antall produkter, samt fleksibilitet til å velge mellom å handle i butikk, på nett eller gjennom Klikk & Hent.

For mer informasjon om integrasjonsmuligheter for din nettløsning - ta kontakt med oss i Enfinity!